paardrijden niks voor mij

Ken je dat… komt je dochter of zoon naar je toe en zegt; pap / mam ik wil graag op paardrijden! Natuurlijk heel positief, je kind wil sporten en leert omgaan met een dier. Alleen je voelt hem al aankomen… Wie mag er poetsen? Wie mag er opzadelen? Wie loopt er met de pony naar de bak? Juist ja… JIJ! Doodeng zo’n groot dier! Maar je houdt van je kind en je zet je angst even opzij.

Of…

Ken je dat… vroeger als klein meisje of jongetje droomde je ervan ook eens pony te rijden maar het is er nooit van gekomen. Nu, jaren later, denk je nog steeds… zal ik… nee toch maar niet… want ze zijn zo groot! Stel dat ik eraf val… of hij luistert niet naar me… en het moet natuurlijk allemaal perfect, liefst in 1 keer!

WIJ HEBBEN DAAR IETS VOOR GEVONDEN!

Vanaf nu kun je alleen, of samen met je kind een les boeken om meer vertrouwt te raken in de buurt van paarden en pony’s. Tijdens deze les zal meer verteld worden over het fenomeen paard en gaan we kijken hoe het paard reageert op jou als persoon. Je krijgt begeleiding in de omgang met paarden en pony’s. Bovendien worden de oefeningen op maat aangeboden, zodoende kan een cursus door zowel beginners als gevorderden gevolgd worden. Tijdens de les staat centraal dat niks fout is, niks moet en (bijna) alles mag. Alle oefeningen zijn naast het paard, dus rijervaring is niet nodig.
En… wie weet vindt u het wel zo leuk dat u daarna zelfs een paardrijles wil proberen.