Skip to main content

Leiderschapstrainingen bedrijven, onderwijs & gemeentes

Vertel eens… heb jij echt zelf de regie over je eigen leven en de keuzes die je maakt? Ontdek hoe jij het beste uit jezelf haalt.

De effectiviteit van leiderschap wordt vooral bepaald door de vraag of een persoon zichzelf durft te zijn en authentiek handelt. In de leiderschapstrainingen bekijken we door middel van coaching met paarden naar uw natuurlijke manier van leidinggeven en het effect daarvan.

Leiderschap, communicatie en samenwerking tussen individuen en teams zijn bepalende indicatoren voor het succes van elke organisatie. Veel professionals en leidinggevenden zijn zich echter beperkt bewust van hun stijl van samenwerken en leidinggeven alsmede de patronen in hun communicatie en lichaamstaal. Een groter inzicht in deze stijl en onbewuste patronen geeft een krachtige impuls aan uw persoonlijke ontwikkeling en betere samenwerking.

Paarden beschikken als geen ander over het vermogen om 100% eerlijke feedback te geven. In hun interactie met mensen bieden ze ons een rijk arsenaal aan reflectie op ons gedrag, communicatie, leiderschap en samenwerking. Paarden leven in kuddes en zijn afhankelijk van hun leiders. Wanneer u tijdens de paardencoaching met het paard in contact komt, gaat het paard bekijken wat voor u en hemzelf de meeste veilige situatie is. Bent u een leider, dan
gaat het paard u als leider erkennen en u volgen. Is dat niet het geval, dan blijft het paard zelf leider, neemt het initiatief over en gaat u beschermen.

Je kunt pas leidinggeven aan anderen, als je leidinggeeft aan jezelf!

Mogelijkheden:

  • De leiderschapstraining kan op zichzelf staan of onderdeel uitmaken van een (ontwikkel)programma.
  • Duur van de training is 1 of meerdere dagdelen, dit gaat in overleg en is afhankelijk van het aantal personen.
  • De training kan op verschillende locaties in Nederland plaatsvinden.
  • Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Sinds 1 augustus 2020 werkt Zincaro samen met de gemeente Hollands Kroon om het personeel te trainen. Heeft u hier ook interesse in neem dan contact met ons op..

Boek nu een workshop
of sessie!